Hulp nodig? bel naar onze winkel in Nijmegen: 024 206 06 69
Twee echte winkels
Klanten geven ons gemiddeld een 9!
Gratis ruilen
Veilig achteraf betalen

Privacyverklaring

Op deze pagina vindt je de privacyverklaring van BEAR Lifestyle. BEAR Lifestyle is statutair gevestigd aan de Van Welderenstraat 89 (6511 MD) te Nijmegen en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 67662412. Deze verklaring is opgezet onder de norm AVG/GDPR 2018.

Wij nemen je privacy zeer serieus. In onze privacyverklaring maken we daarom duidelijk welke persoonsgegevens we verwerken, met welk doel we dit doen en hoe we deze verwerken. Deze informatie is van toepassing op het gebruik van onze website www.bearlifestyle.nl en overeenkomsten met BEAR Lifestyle.

Heb je vragen of verzoeken omtrent privacy en/of persoonsgegevens? Neem dan contact op met de winkel in Nijmegen en vraag naar onze functionaris voor de gegevensbescherming (FG) Cas Beernink: 024-2060669 / info@bearlifestyle.nl.

 

1. Waarom wij persoonsgegevens verwerken

 

BEAR Lifestyle is een (web)winkel. Om de (web)winkel te kunnen laten bestaan, bijbehorende diensten uit te voeren en contact te houden met klanten en medewerkers verwerkt BEAR Lifestyle persoonsgegevens. BEAR Lifestyle verwerkt persoonsgegevens voor onderstaande doeleinden:

  • Voor het afhandelen van betalingen en salarissen;
  • Voor het verzenden, afstemmen en personaliseren van nieuwsbrieven en andere e-mails;
  • Voor het informeren over nieuwe producten en/of diensten of wijzigingen binnen bestaande producten en/of diensten;
  • Voor het bieden van de mogelijkheid om een account aan te maken;
  • Voor het verwerken van sollicitaties;
  • Voor het leveren van goederen en/of diensten;
  • Voor het leveren van fysieke producten, zoals drukwerk en post;
  • Voor het leveren van support en het beheren van onze producten;
  • Voor het onderhouden van contact via e-mail, website en/of telefoon;
  • Voor het analyseren van gedrag op onze website ter verbetering van de website;
  • Voor het naleven van onze algemene voorwaarden en het verbeteren hiervan;
  • Om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals het verzamelen van gegevens die nodig zijn voor de belastingaangifte.

 

1.1 Contactformulieren

 

Bear Lifestyle maakt gebruik van de volgende soorten formulieren:

  • Een algemeen contactformulier waarmee bezoekers vragen of opmerkingen kunnen versturen.
  • Een ticketsysteem waarmee bezoekers via hun account vragen op opmerkingen kunnen versturen.

De persoonsgegevens die we verplicht vragen zijn noodzakelijk voor het uitvoeren van het doel van de verwerking en worden alleen gebruikt om dit doel te bereiken. Als aanvulling kunnen vrijwillig meer gegevens worden verstrekt, zoals een telefoonnummer als er een voorkeur is voor telefonisch contact in plaats van communicatie via de mail.

De ingevulde gegevens worden verwerkt via de tool Lightspeed en opgeslagen in de database van de website, gehost bij Hostnet. De ingevulde contactformulieren worden ook via de mail doorgestuurd naar een BEAR Lifestyle werknemer die ingaat op de ingestuurde vraag, opmerking, sollicitatie of verzoek.

 

1.2 Google analytics

 

BEAR Lifestyle maakt gebruik van Google Analytics. Wij gebruiken de volgende functies:

  • Remarketing en rapportagefuncties voor advertenties zijn ingeschakeld;
  • Advertentiefuncties en gebruikersanalyse zijn ingeschakeld;

Wij hebben een geaccepteerde verwerkersovereenkomst afgesloten met Google op 7 juni 2019.

 

1.3 Geautomatiseerde verwerkingen

 

BEAR Lifestyle neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens tussen zit (bv. een medewerker van BEAR Lifestyle). BEAR Lifestyle gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

  • Lightspeed Kassa & Webshop
  • Mollie Online betalingen
  • MyStockNotifier

 

2. Welke persoonsgegevens wij verwerken

 

Afhankelijk van de mate waarin je gebruik maakt van onze diensten en welke gegevens je zelf aan ons verstrekt, verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam en achternaam;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer;
  • Adresgegevens;
  • Betaalgegevens;
  • CV en motivatiebrief;
  • Geanonimiseerde gegevens over je activiteiten op onze website, zoals:
    • Welke pagina’s worden bezocht;
    • Op welke knoppen wordt geklikt;
    • Hoe lang een pagina wordt bekeken.
  • Overige persoonsgegevens die je bewust aan ons verstrekt, bijvoorbeeld telefonisch, in correspondentie, in een formulier op onze website of via een externe website (bv. Facebook).

Bijzondere/gevoelige persoonsgegevens
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@bearlifestyle.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Bewaartermijn
Afhankelijk van het doel van de verwerking, bewaren we je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk. Uitzondering hierop zijn de gegevens die we wettelijk moeten bewaren. De toegang tot persoonsgegevens wordt bovendien beperkt tot de noodzakelijke personen. Je kunt jouw gegevens op ieder moment opvragen en/of door ons laten verwijderen.

 

3. Hoe wij jouw persoonsgegevens beschermen

 

BEAR Lifestyle verkoopt geen persoonsgegevens aan derden. We verstrekken uitsluitend persoonsgegevens aan derde partijen om te kunnen voldoen aan een wettelijke verplichting of wanneer dit nodig is voor de uitvoering van onze doeleinden en/of overeenkomst. Denk bijvoorbeeld aan het verstrekken van gegevens aan onze hostingpartner of voor het aanbieden van een service voor achteraf betalen.

De persoonsgegevens en/of bedrijfsgegevens die BEAR Lifestyle verwerkt in het kader van een bestelling waarbij de betaalmethode ‘achteraf betalen’ wordt gebruikt, worden door ons - dan wel door derden aan wie de vorderingen overgedragen (denk aan AfterPay of Klarna), onder meer gebruikt voor:

  • Voor het voorkomen van overkreditering door middel van risicoanalyses en kredietwaardigheidstoetsing;
  • Voor het correct laten verlopen van communicatie, administratie, klantenrelatiebeheer en het factureren en incasseren van vorderingen die uit de dienst ‘achteraf betalen’ voortvloeien;
  • Voor het voorkomen, opsporen en bestrijden van fraude en/of onregelmatigheden die voortvloeien uit de dienst ‘achteraf betalen’;
  • Voor het benaderen van consumenten voor (directe) marketingdoeleinden.

Voor een volledig overzicht van de verwerkingen die plaatsvinden bij de betaalmethode ‘achteraf betalen’, verwijzen wij u naar het Privacy Statement van de door u gekozen aanbieder.

 

4. Cookies

 

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij een (eerste) bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. BEAR Lifestyle gebruikt de volgende cookies:

  • Technische en functionele cookies. Deze cookies gebruiken we om de website naar behoren te laten werken en om bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen te onthouden.
  • Analytische cookies. Deze cookies gebruiken we om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Hiermee kunnen wij onze website verbeteren waar nodig. We gebruiken hiervoor Google Analytics. De gegevens die we hiermee verzamelen zijn anoniem en worden niet gedeeld met Google.
  • Remarketing cookies. Deze cookies gebruiken we om websitebezoekers te kunnen volgen over meerdere website (tracking) en om zo aan jou persoonlijk gerichte advertenties te kunnen laten zien op websites van derden. Dit doen wij via Facebook en Google AdWords. Deze informatie wordt niet gekoppeld aan jou als persoon, maar enkel aan de cookie.

Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Deze cookies maken geen inbreuk op je privacy.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

 

5. Jouw rechten over het inzien, aanpassen of verwijderen van gegevens

 

Je hebt het recht om je eigen persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Ten tweede heb je het recht om je toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door BEAR Lifestyle. Je hebt daarnaast het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om je persoonsgegevens waarover wij beschikken naar jou of een andere, door jou genoemde, organisatie te sturen.

Je kunt hiervoor een verzoek sturen naar info@bearlifestyle.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij om een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Om je privacy te beschermen adviseren we je om in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en burgerservicenummer (BSN/persoonsnummer) zwart te maken.

BEAR Lifestyle wil je er ook op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder: de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan hier: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

6. Hoe wij jouw persoonsgegevens beveiligen

 

BEAR Lifestyle neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@bearlifestyle.nl.

 

7. Wijzigingen privacyverklaring

 

Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd op basis van interne veranderingen of nieuwe wetgevingen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzenden

Bestelling boven €20,- (NL)

voor 17.00 besteld

Morgen in huis*

30 dagen bedenktijd

Retouren zonder reden, altijd.

Bear Design webshop

Enige met volledig assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet op voorraad

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.