• Der offizielle Bear Design Webshop
  • Schneller Versand mit DPD
  • Kostenloser Versand über €30

9.22000+ beoordelingen

Houd rekening met een mogelijk langere levertijd i.v.m. Black Friday.

Mogelijk langere levertijd i.v.m. Black Friday.


Entscheidungshilfe bei Geldbörsetaschen

Het portemonneetasje is de ideale mix tussen een klein schoudertasje en een portemonnee. Wij helpen je graag zoeken naar het perfecte portemonneetasje voor jou. 

 

Umi & Uma

Wist je dat deze namen ‘kleine beer’ en ‘grote beer’ betekenen? Umi en Uma zijn dé klassieke portemonneetasjes van Bear Design. Dit zijn tasjes die zowel als schoudertasje, als portemonnee en als clutch te dragen zijn. In het tasje zitten zelfs speciale vakjes voor pasjes. 

Klein, maar ruime portemonneetasjes

Umi en Uma zijn klein, maar er kan stiekem toch heel veel in deze tasjes. De tasjes bestaan uit drie aparte vakken. De onderkant lijkt daardoor net een accordeon en werkt met eenzelfde principe, daardoor kan het tasje in de diepte nog flink uitdijen. 

Umi en Uma hebben we wel in vier maten. Dus welke past dan het beste bij jou en jouw wensen? Daar helpen we je graag mee.

Meten is weten

Het is natuurlijk belangrijk dat je je telefoon, portemonnee, agenda of andere spulletjes gewoon mee kan nemen. Meet daarom het grootste item op dat je mee zou willen nemen en vergelijk deze met de afmetingen van de verschillende maten tasjes. Zo weet je zeker dat ze in het tasje passen.

Model kiezen

 

 

 

 

Umi 1

De kleinste van het stel. Het tasje is lekker klein en vergelijkbaar met een portemonnee, maar dan met een schouderbandje. Wil je je tasje zo klein mogelijk, dan is dit maatje wat voor jou.

Afmetingen: B 17 x H 10 x D 2 cm (leeg)

(+) Makkelijk op te bergen in een grotere tas;
(+) Lekker klein en licht;
(-) Grote smartphones passen hier niet in, meet je smartphone daarom even op.

Shop Umi 1 >

 

 

 

 

 

Umi 2

Moderne telefoons worden steeds groter en onze Umi groeit mee. Wil je net wat meer ruimte dan minimaal nodig en eventueel een losse portemonnee in dit tasje meedragen? dan is deze Umi wat voor jou.

Afmetingen: B 19 x H 11,5 x D 3 cm (leeg)

(+) Makkelijk op te bergen in een grotere tas;
(+) Extra ritsvakje aan de binnenkant;
(+) Ruimte voor een losse portemonnee;
(+) Polsbandje.

Shop Umi 2 >

 

 

 

 

 

Uma

Heb je liever wat extra ruimte, zodat je naast een telefoon, sleutels en een portemonnee ook nog wat andere spulletjes mee kan nemen? Dan is Uma het tasje dat je zoekt. 

Afmetingen: B 22 x H 13 x D 4 cm (leeg) 

(+) Lekker ruim, maar nog steeds een klein tasje
(+) Ruimte voor extra spulletjes naast sleutels, portemonnee en telefoon.
(+) Polsbandje

Shop Uma >

 

 

 

 

Uma XXL

Is zelfs de Uma te klein? Dan is deze Uma XXL variant het tasje voor jou. In deze maat zal de Uma meer een gewone tas zijn met daarin ruimte voor pasjes, dan een portemonnee.

Afmetingen: B 26 x H 19 x D 5 cm

(+) Lekker veel ruimte
(+) Polsbandje
(-) Meer een tas dan een portemonnee

Shop Uma XXL >

 

Andere portemonneetasjes

Wil je graag een mooi portemonneetasje, maar spreken Umi en Uma je niet aan? Wij hebben naast Umi en Uma nog veel meer portemonneetasjes in alle soorten en maten. Deze komen en gaan en verschillen per collectie en jaargetijde. Kijk snel wat we nog meer hebben.

Shop alle portemonneetasjes >

 

Ben je na het lezen van dit artikel niet zeker van welke tas het beste bij jou past? Of wil je advies over een portemonneetasje? Neem dan contact op met de winkel in Nijmegen via [email protected] of bel naar 024 206 06 69. We helpen je graag verder.
anmelden

Passwort vergessen?

  • Alle Ihre Bestellungen und Rücksendungen an einem Ort
  • Der Bestellvorgang ist noch schneller
  • Ihr Einkaufswagen wird immer und überall gespeichert

vergleichen0

BEARLifestyle.nl 9.1 / 10 - 1475 Bewertungen @ Kiyoh